Sunnuntaina kävimme tosiaan pentutapaamisessa, jossa saatiin ohjausta niin nomeiluun kuin toko-puolellekin, sekä tavattiin muita Dark Water's-koiria. Iso kiitos vielä Emmalle ja Martille, kun viitsivät järjestää tapaamisia ja koulutusta!

Välillä kyllä ihmetytti, että minkä ikäisen koiran kanssa sitä olikaan liikenteessä. Tuntui että Oiva oli jättänyt käytöstavat ja etenkin korvat kokonaan kotiin ja vinkui ja söhelsi kuin pahainenkin kakara! Varmasti se heijastaa käytöstään musta, kun itse jännitän enkä osannut määrätietoisesti vaatia sen huomiota tai toisaalta luotin liikaa siihen, että kyllähän sen jo pitäisi itse osata.

Kouluttajilta tuli hyviä vinkkejä ongelmakohtiin ja itsekin sain taas uutta intoa treenaamiseen. Riistasta Oiva ei ollut kiinnostunut, tosin se oli jo siinä vaiheessa aika väsynyt ja eihän sillä juuri ole edes kokemusta moisesta. Saatiin kuitenkin lokki kotiin viemisiksi ja harjoitellaan nyt sitten sillä ihan kotioloissa, jotta Oivalle tulisi parempi käsitys siitä, että lintujakin tosiaan voi ja kuuluu noutaa.

Kaiken kaikkiaan oli mukava päivä ja tullaan varmasti myös seuraavaan tapaamiseen! :)