Kylläpäs onkin taas aika vierähtänyt ja olen kokonaan unohtanut tänne kirjoitella! Mulla oli viikon mittainen syysloma, jonka aikana kävimme Revonlahdella kyläilemässä. Ajattelin, että mennään vaihtelun vuoksi päiväjunalla, kun se on muutaman tunnin yöjunaa nopeampi, vaikka pitääkin tehdä useampi vaihto. Noh voin sanoa, ettei mennä toista kertaa! Vaihtoja oli yhteensä kolme, joista kaksi oli erittäin kiireisiä ja tavaraakin oli kertynyt taas ihan kiitettävästi. Kun mukana on viiden päivän vaatteet+koiranruuat+kaikki muu "tarpeellinen" ja tietysti se koira, niin kummasti tuli ikävä sitä, kun saa illalla istahtaa junaan ja aamulla herätä perillä!

Perille kuitenkin päästiin ja saatiin rentoutua tallihommien parissa, kunnes lauantaina sattui pikku onnettomuus ja nilkkani tuli tallotuksi tallin suurimman hevosen toimesta. Onneksi mitään ei murtunut, vaikka jalka turposikin melkein kaksinkertaiseksi! Ja jos menomatka oli epämukava, niin kotimatka oli suorastaan tuskallinen, sillä molemmat junat olivat aivan täynnä ja mulla ei ollut paikkalippua, joten jouduimme vaihtamaan paikkaa useampaan otteeseen.

Reissusta palauduttua täällä on vietetty normaalia arkielämää lenkkien ja säännöllisen epäsäännöllisen treenaamisen parissa. Ensilumen tultua Oiva oli monta päivää ihan tohinoissaan ja sai kauhean hepulin joka kerta, kun pääsi ulos. Ja muutenkin se tuntuu keräävän pakkasella jotain energiaa, sillä mitä kylmempi on, sitä innokkaampi Oivis on ulkoilemaan. Mä en ole ehtinyt ottaa vielä yhtään lumikuvaa tänä vuonna, mutta asia korjaantuu huomenissa. :)